Lansări

15 jocuri mari se vor lansa în aprilie 2024

Cu toate că numărul de lansări nu este la fel de impresionant ca în lunile precedente, aprilie 2024 aduce în continuare o serie de jocuri mari și așteptate. Iată 15 titluri importante pe care le așteptăm cu nerăbdare în acestă lună.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – Un succesor spiritual al francizei Suikoden, produs și regizat de Yoshitaka Murayama, ce promite o aventură captivantă într-o lume fantastică.

Phantom Fury – Un shooter la persoană întâi ce urmărește aventurile personajului Shelly Harrison într-o călătorie plină de acțiune prin SUA.

Underspace – Un joc de luptă spațială sandbox ce amintește de clasicul Freelancer, oferind explorare, comerț și aventură într-un univers vast.

Sea of Thieves – Titlul pirat de servicii live al lui Rare vine pe PS5, oferind o experiență captivantă de navigare și luptă pe mări.

Final Fantasy 16: The Rising Tide – DLC-ul pentru Final Fantasy 16 aduce noi aventuri, locații și inamici în lumea Mysidia.

Stellar Blade – Un joc de acțiune științifico-fantastic ce promite o experiență grafică impresionantă și lupte captivante.

Tales of Kenzera: ZAU – Un joc în stil Metroid 2.5D ce oferă o poveste intrigantă și acțiune plină de adrenalină.

Dead Island 2: SoLA Expansion – O expansiune care aduce noi aventuri și provocări în universul Dead Island.

TopSpin 2K25 – Revenirea așteptată a francizei de tenis Top Spin, oferind o experiență autentică de joc și competiție.

Gigantic: Rampage Edition – Un joc MOBA reînviat, ce promite acțiune intensă și strategie captivantă.

Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants – Un titlu clasic remasterizat pentru a aduce distracția TMNT pe consolele moderne.

Freedom Planet 2 – Continuarea apreciatului joc de platformă și acțiune, oferind noi personaje, niveluri și aventuri captivante.

Inkbound – Un joc roguelike ce combină lupta pe ture cu explorarea într-un univers fascinant de cărți.

Sand Land – Un RPG de acțiune ce promite aventuri epice într-o lume pustie și plină de mistere.

Braid Anniversary Edition – O versiune actualizată a clasicului joc de platforme indie, oferind noi niveluri, puzzle-uri și alte surprize pentru fanii seriei.

Cu atât de multe titluri interesante de așteptat, aprilie 2024 se anunță a fi o lună plină de aventură și divertisment pentru jucători din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *