Lansări

High on Life este disponibil acum pe PS4 și PS5

După lansarea pe Xbox și PC anul trecut, shooter-ul la persoană întâi al Squanch Games este în sfârșit disponibil pe PlayStation pentru 59,99 USD.

După ce a fost descoperit recent pe backend-ul PlayStation, High On Life de la Squanch Games este disponibil pe PS4 și PS5. Anterior exclusiv pentru Xbox One, Xbox Series X/S și PC (disponibil și pe Game Pass), se vinde cu 59,99 USD pe PlayStation Store. Vezi mai jos trailerul de lansare.

De la creatorul lui Rick și Morty, High On Life îl vede pe jucător ca un absolvent de liceu. Deodată, un cartel extraterestru invadează Pământul și răpește omenirea. Împreună cu un pistol care vorbește, te aventurezi pe diferite planete pentru a lupta împotriva lui Garmantous și a te lupta cu tot felul de inamici. Dacă ți-a plăcut umorul ireverent al seriei Rick și Morty, există destule aici.

Într-un comunicat de presă, directorul studioului Squanch Games, Mike Fridley, a spus: „Fanii au vorbit. Și vorbit. Și vorbit. Am fost încântați de primirea High On Life de când a fost lansată în decembrie. Fanii noștri PlayStation au fost puțin mai puțin încântați. Acesta este motivul pentru care suntem atât de încântați să împărtășim că le va veni în cale foarte curând. Ca acum, în curând! Vă mulțumesc pentru răbdarea dvs!”

High On Life a fost cea mai mare lansare terță parte din istoria Game Pass în decembrie 2022, cu 7,5 milioane de jucători în aprilie 2023. Va primi ceva DLC plătit, High On Knife, mai târziu în această toamnă pentru toate platformele. Rămâneți pe fază pentru mai multe detalii între timp.