Știri

Ubisoft și OWO lansează un tricou haptic Assassin’s Creed, oferind feedback în timpul jocului

Ubisoft și OWO Haptic Gaming System s-au asociat pentru a aduce o nouă experiență în jocurile Assassin’s Creed prin intermediul unui tricou haptice Acest tricou oferă feedback fizic asupra corpului jucătorilor, permitându-le să simtă senzații în timpul jocului. Această colaborare a rezultat într-un tricou cu marca Assassin’s Creed, care va oferi feedback haptic în timpul jocului Assassin’s Creed: Mirage.

OWO Haptic Gaming System este de obicei folosit în configurații VR pentru a oferi jucătorilor un feedback haptic în concordanță cu acțiunile din joc. Cu toate că Assassin’s Creed: Mirage nu este un joc VR, Ubisoft și OWO au dezvoltat un tricou cu marca Assassin’s Creed, care va aduce această funcționalitate în jocul pe toate platformele. Feedback-ul haptic oferit de tricou permite jucătorilor să simtă mișcările precise în timp ce se confruntă cu țintele și, de asemenea, să simtă consecințele atacurilor primite.

Tricoul haptic Assassin’s Creed nu este încă disponibilă pentru comandă, dar se așteaptă ca ediția standard să coste 499 EUR (aproximativ 560 USD) și să fie lansată la trei luni după plasarea comenzii.