Știri

VALORANT adaugă mult-așteptatul mod de joc Team Deathmatch în Episodul 7

VALORANT, popularul joc de acțiune FPS bazat pe eroi, se pregătește să aducă o nouă experiență de joc mult-așteptată jucătorilor. Modul de joc Team Deathmatch, pe care fanii îl așteaptă de trei ani, este în dezvoltare activă și va fi lansat odată cu Episodul 7, în jurul datei de 26 iunie, după încheierea Episodului 6.

Directorul jocului VALORANT, Andy Ho, a confirmat dezvoltarea activă a modului Team Deathmatch într-un videoclip care prezintă caracteristicile viitoare ale jocului. Modulul promite o experiență de joc rapidă și va include o varietate de hărți speciale create exclusiv pentru stilul de joc Team Deathmatch, însă acestea nu au fost încă dezvăluite.

Se așteaptă ca modul Team Deathmatch să ofere jucătorilor o echipă cu scopul de a elimina agenții inamici cât mai rapid posibil, asemănător cu apariția acestui mod în alte titluri FPS precum Call of Duty, Apex Legends și Overwatch. Detaliile privind ajustările la agenți și arme în cadrul acestui mod nu sunt încă cunoscute, cu excepția introducerii de noi hărți.

Pe măsură ce Episodul 6 se apropie de final și Episodul 7 se apropie, mai multe informații despre modul Team Deathmatch și alte funcții noi vor fi dezvăluite în săptămânile următoare. Jucătorii pot anticipa, de asemenea, un contract de agent reimaginat și doi agenți noi care se vor alătura line-up-ului în cursul acestui an.