Știri

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Valul 5 va fi lansat “în curând”

Nintendo a anunțat că lansarea penultimului DLC pentru cursele de kart din Mario Kart 8 Deluxe nu este departe, deși data exactă rămâne neanunțată.

Mario Kart 8 Deluxe continuă să fie un succes și nu doar că se vinde într-un ritm impresionant (cu aproape 54 de milioane de unități vândute în întreaga lume până la sfârșitul lunii martie), dar primește și frecvent noi conținuturi DLC. În luna martie a fost lansat cel de-al patrulea val al Booster Course Pass, iar acum cu încă două valuri în pregătire, fanii se întreabă când va fi lansat următorul.

Chiar dacă nu a fost încă anunțată o dată specifică, se pare că nu va mai dura mult până când Valul 5 al Booster Course Pass va fi disponibil. Prin intermediul contului său oficial canadian de Twitter, Nintendo a publicat recent un tweet promoțional pentru Mario Kart 8 Deluxe și Booster Course Pass, confirmând că Valul 5 al permisului va veni “în curând”. Deși aceasta este o informație vagă, cel puțin indică faptul că următorul DLC pentru cursele de kart este aproape de lansare.

Booster Course Pass Valul 5 va adăuga, la fel ca cele patru valuri anterioare, două noi cupe cu opt piste noi în care jucătorii se pot întrece. Valul 4 a inclus, de asemenea, un nou personaj jocului, Birdo, și se pare că Nintendo planifică să adauge încă cinci personaje în celelalte două valuri, dar rămâne de văzut câți vor fi incluși în Valul 5.

Mario Kart 8 Deluxe este disponibil pe Nintendo Switch.