Știri

Bloober ar putea dezvolta mai multe remake-uri Silent Hill sau chiar un nou joc în franciză

După succesul remake-ului Silent Hill 2, echipa de dezvoltare Bloober Team își exprimă interesul de a continua colaborarea cu Konami pentru noi proiecte legate de această franciză iconică. Într-un interviu recent acordat pentru IGN, Wojciech Piejko, director de joc și designer la Bloober Team, a declarat că studioul este „deschis” să lucreze la alte remake-uri Silent Hill sau chiar la o intrare complet nouă în serie.

„Dacă ne place oportunitatea, o vom profita”, a spus Piejko, subliniind că echipa este gata să își asume provocări noi, inclusiv posibilitatea de a „reamplifica legenda” francizei Silent Hill.

Acesta nu este primul semnal din partea Bloober Team privind viitoare colaborări cu Konami. Anterior, CEO-ul Piotr Babieno a declarat că relația lor cu Konami este departe de a se fi încheiat, sugerând alte proiecte în curs. De asemenea, Maciej Głomb, producător la Bloober, a lăsat deschisă posibilitatea unei continuări în cadrul unui interviu pentru GamingBolt, spunând: „Nu spune niciodată niciodată.”

Remake-ul Silent Hill 2 s-a vândut în peste un milion de unități în primele trei zile de la lansare și a fost apreciat de critici, ceea ce ridică speranțele fanilor că vor urma și alte proiecte ambițioase în acest univers. În paralel, Bloober Team a anunțat recent un nou titlu de supraviețuire horror SF, Cronos: The New Dawn, care este programat pentru lansare anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *