Lansări

Assassin’s Creed Mirage este acum disponibil pe Steam cu o reducere de 50%

Ubisoft Bordeaux a adus Assassin’s Creed Mirage, titlul de acțiune și aventură stealth, pe platforma Steam la un preț redus de 50%. Jocul, lansat anul trecut, servește drept o revenire la rădăcinile seriei Assassin’s Creed, explorând povestea lui Basim din Assassin’s Creed Valhalla și tranziția sa de la un hoț de stradă la un membru al ordinului celor Ascunși.

Jucătorii care achiziționează versiunea Steam vor avea nevoie de Ubisoft Connect pentru prima autentificare, după care lansatorul nu va mai fi necesar. De asemenea, jocul vine cu suport pentru realizări și este compatibil cu Steam Deck, deși momentan se află în categoria „Necunoscut”. Ubisoft lucrează la o actualizare care va îmbunătăți performanțele pe Steam Deck și va permite lansarea la setări scăzute pentru o experiență mai stabilă.

Assassin’s Creed Mirage este disponibil și pentru PS4, PS5, Xbox Series X/S și Xbox One. Următorul titlu din serie, Assassin’s Creed Shadows, va fi lansat pe 14 februarie 2025 și va fi disponibil pe Steam în prima zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *