Lansări

Warframe: 1999 oferă o versiune demo gratuită pe toate platformele

Fanii Warframe pot experimenta astăzi o parte din viitoarea actualizare majoră, Warframe: 1999, grație unei noi demonstrații gratuite disponibile pe toate platformele. Jucătorii care au completat misiunile tutoriale Awakening și Vor’s Prize vor putea accesa acest conținut special prin intermediul unui terminal infestat, aflat în puntea navei lor principale.

În această demonstrație, veți explora aleile întortocheate din centrul orașului Höllvania, unde îl controlați pe Arthur în misiuni rejucabile de tip Exterminate, călătorind cu Atomicyle și înfruntând facțiunea inamică nou-introdusă, Scaldra. Înfruntați armele toxice și efectele devastatoare ale crizei Techrot, iar la finalul demonstrației, veți primi în mod exclusiv skinul Protokol Longsword, disponibil doar înainte de lansarea completă a actualizării în această iarnă.

Jucătorii sunt, de asemenea, invitați să urmărească noul trailer de joc, care aduce o atmosferă captivantă, având pe fundal melodia Into The Void de la Nine Inch Nails. Totodată, Digital Extremes a lansat tema oficială a Atomicyle — The Call, interpretată de Matthew Chalmers și Francesca Hauser, acum disponibilă pe toate platformele de streaming muzical.

Pentru cei care iubesc personalizarea personajelor, Warframe aduce și noi articole cosmetice pentru a celebra evenimentul de Halloween Nights of Naberus, inclusiv armura pentru umăr Lycanblight Syandana și pielea pentru navă Charger Liset.

Lansați-vă în atmosfera unică a anilor ’90 și pregătiți-vă pentru ceea ce promite să fie una dintre cele mai mari actualizări ale jocului până în prezent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *