Recenzii

Recenzie EA Sports Football Club 25 (FC25)

Este un joc creat de EA Sports și s-a lansat pe 27 septembrie 2024.

Celebra franciză de la EA publică noua versiune de Fifa Club anul acesta cu ceva nou pentru tine și prietenii tăi. Anul acesta EA vine cu și noul mod co-op pentru a nu mai fi nevoie să faceți schimb de controllere pe canapea sau să vă certați care este la rând.

Noul mod Rush este un mod în care se pot juca până la 10 playeri pe același monitor, da ai citit bine până la 10 jucători.

Ce înseamnă asta?

Ei uite că developării sau gândit să facă un mod mai scurt, dar interesant pentru petrecerile în lan. Acuma poți să joci portar nu doar afară pe teren pentru că ești cel mai slab din echipă ci și pe calculator. Modul are 5 jucători versus 5 jucători, 1 portar și 4 atacanți în ambele echipe. Fiecare jucător în controlul unui player de pe controllerul lui. Terenul este mai mic și durata de timp este de 10 minute dar se poate modifica din setările jocului cât de lung sau scurt să fie meciul.

La acest mod și probabil și la restul modurilor normale s-a adăugat un cartonaș nou, cartonașul albastru.

Ce face acest cartonaș?

Te pune pe tușă vreo câteva secunde dacă nu cumva este exact 1 minut. Acest cartonaș îl primești dacă tot rănești jucătorii din echipa cealaltă, folosind aceeași metodă repetat. Este un mod nou ce va „rezolva” multe prietenii sau controllere…

Față de anul trecut FC25 are și UEFA Champions League feminin, dacă ești fan echipelor feminine de fotbal sau gamerițele în special care doresc să se joace cu echipe feminine în campionate sau versus prietenii lor, vor putea acuma să se bucure de echipa lor favorită și pe FC25 nu doar când se uită la meci.

Un alt feature nou la acest joc este moralul jucătorilor. Dacă unul din jucători nu se descurcă prea bine la comenzile tale sau reușești să folosești același jucător să facă daune pe teren și faci multe penalizări cu acel jucător, moralul lui va scădea, adică stats-urile pe care le citeai în meniu pot să scadă pe parcursul jocului, dar desigur este valabil și invers dacă marchezi multe goluri și faci foarte multe scheme și mulțimea urlă de fericire, moralul crește și la fel și stats-urile jucătorului. Evident nu scade sau crește exponențial, dar stats-urile se vor modifica în așa fel cât să se observe rezultatul.

Modul de Manger Career vine și el cu câte va îmbunătățiri. Planurile de dezvoltare al jucătorilor a fost introdus în acest mod, iar acuma vei putea da un rol special la fiecare jucător din echipa ta pentru a se axa mai mult pe acel rol și să devină expert pentru acel titlu primit și jocul devine mai realist pentru deciziile pe care le ei pentru fiecare jucător. Pe lângă această îmbunătățire mai este și setarea de recrutare, care te ajută să evoluezi fiecare jucător ales de tine treptat și cu grijă pentru a deveni un as în mânecă pentru când va trebui să te lupți împotriva altui jucător sau împotriva prietenilor tăi online.

Vei putea să îți împărtășești tacticile de joacă sau să adaugi alte tactici de joacă de la alți jucători. Odată ce ti le creezi vei avea opțiunea de a le exporta sub forma unui fișier direct către un prieten sau chiar către persoana cu care tocmai ai avut un meci intens, dar s-a dovedit că tacticile tale au fost mai bune împotriva ei.

Jocul nu are cerințe foarte mari, ca orice joc Fifa ai nevoie de un mid end PC cu componente decente pentru a rula acest joc fără frame drop. Nu uita controllerul când pleci la un prieten s-ar putea sa fie „sabotat” ca să aibă avantaj asupra ta.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *