Lansări

Amazon Games lansează New World: Aeternum pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC

Amazon Games a lansat oficial mult așteptatul New World: Aeternum, acum disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC prin Steam. Jucătorii se pot aventura pe misterioasa insulă Aeternum, într-o lume plină de pericole și oportunități, fie singuri, fie alături de prieteni, prin funcționalitatea de joc multiplatform. Jucătorii de PC care dețin deja expansiunea Rise of the Angry Earth primesc gratuit tot conținutul din New World: Aeternum.

Christoph Hartmann, vicepreședinte al Amazon Games, a declarat: „Milioane de jucători au explorat Aeternum pe PC și suntem încântați să salutăm mai mulți jucători odată cu lansarea pentru consolă.” Jocul oferă o experiență captivantă cu o narațiune solidă, lupte bazate pe abilități și raiduri cooperative.

New World: Aeternum introduce conținut nou, inclusiv raidul provocator Hive of the Gorgons, lupte PvPvE intense în Cutlass Keys și evenimente sezoniere. Jucătorii vor beneficia de funcționalități optimizate pentru console, inclusiv meniuri radiale și controlere personalizabile.

Jocul este disponibil pentru 59,99 USD, iar ediția Deluxe costă 79,99 USD și include skinuri exclusive și o montură specială. New World: Aeternum a fost evaluat T (Adolescent) de către ESRB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *