Trailere

Warhammer 40.000: Space Marine 2 Sezonul 2 introduce noua amenințare: Hierophant Bio-Titan

Warhammer 40.000: Space Marine 2 de la Sabre Interactive se pregătește să lanseze cel de-al doilea sezon de conținut gratuit în această lună, aducând noi provocări și inamici formidabili. Cel mai recent trailer prezintă o misiune palpitantă pe planeta Kadaku, unde jucătorii vor trebui să înfrunte Hierophant Bio-Titan, cea mai mare amenințare tiranidă de până acum. Acest colos va necesita coordonare și strategii precise pentru a fi doborât, inclusiv folosirea laserelor de țintire pentru a provoca daune semnificative.

Pe lângă misiunea principală, sezonul 2 va introduce și noul Neo-Volkite Pistol și dificultatea Lethal, care promite un gameplay intens pentru veteranii jocului. În plus, jucătorii vor putea debloca noi pachete cosmetice inspirate de Dark Angels, cu skin-uri și personalizări exclusive pentru arme și armuri, aducând un omagiu acestui capitol popular din universul Warhammer 40.000.

Sezonul 2 marchează și debutul unor arene PvP și moduri de joc suplimentare, precum și misiuni PvE, noi inamici din rândul Tyranid și Thousand Sons, dar și modul Horde, promițând o experiență variată și captivantă. Finalul trailerului tachinează jucătorii cu posibile actualizări pentru sezoanele viitoare, continuând să extindă acest univers epic.

Warhammer 40.000: Space Marine 2 este disponibil pe Xbox Series X/S, PS5 și PC, iar până acum a înregistrat vânzări impresionante de peste două milioane de exemplare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *