Lansări

Ubisoft lansează Just Dance 2025 și Just Dance VR: Welcome to Dancity – o nouă eră a dansului virtual

Ubisoft celebrează 15 ani de la debutul francizei Just Dance cu două lansări majore: Just Dance 2025 Edition și Just Dance VR: Welcome to Dancity, ambele disponibile acum. Just Dance 2025 Edition, dezvoltat de Ubisoft Paris, aduce o selecție diversificată de 40 de noi melodii, cu hituri internaționale și colaborări speciale. Jocul este disponibil pe Nintendo Switch, PlayStation 5 și Xbox Series X|S, oferind opțiuni de dans pentru toată lumea, de la multiplayer local pentru până la 6 jucători, până la moduri precum Challenge și Antrenament, care urmăresc caloriile arse în timpul dansului.

În premieră, Ubisoft lansează și o versiune VR a francizei – Just Dance VR: Welcome to Dancity, creată de Soul Assembly. Disponibilă pe Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest 3S și Meta Quest Pro, această experiență captivantă introduce jucătorii într-un univers de dans 360°, completat de o nouă dimensiune 3D. În Dancity, un hub social interactiv, până la 18 jucători pot explora, interacționa și personaliza avatarurile lor create prin colaborarea cu Ready Player Me.

Atât Just Dance 2025 cât și Just Dance VR promit să ducă dansul la un nou nivel, fie că vorbim de experiențe tradiționale sau realitate virtuală, punând accent pe inovație, distracție și accesibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *