Trailere

Life is Strange: Double Exposure – trailerul dezvăluie misterul supranatural din spatele noii povești

Fanii seriei Life is Strange se pot pregăti pentru o nouă aventură supranaturală plină de mister cu lansarea viitorului Life is Strange: Double Exposure. Deck Nine și Square Enix au dezvăluit un nou trailer care aprofundează aspectele supranaturale și narațiunea captivantă a jocului, cu Max Caulfield, protagonistul din primul titlu, în prim-plan.

În Double Exposure, Max este cu zece ani mai în vârstă, dar puterea ei de a manipula timpul rămâne un element cheie. După moartea tragică a celei mai bune prietene, Safi, Max descoperă o nouă abilitate care îi permite să sară între două linii temporale. În această nouă provocare, va trebui să rezolve misterul morții lui Safi și să prevină repetarea tragediei într-o a doua cronologie.

Jocul promite să combine emoția puterilor supranaturale cu o poveste profundă despre prietenie și pierdere. Life is Strange: Double Exposure se lansează pe 29 octombrie pentru PS5, Xbox Series X/S și PC, iar jucătorii care dețin Ultimate Edition vor avea acces anticipat la primele două capitole pe 15 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *