Trailere

TRON: Catalyst a fost anunțat cu lansarea programată pentru 2025

Filiala Devolver Digital împreună cu Bithell Games au anunțat noul joc din universul TRON, intitulat TRON: Catalyst, care va fi lansat în 2025. Jocul va fi disponibil pe Xbox Series X/S, PS5, PC și Nintendo Switch, și îl va avea în centrul acțiunii pe Exo, un personaj care folosește o putere numită Glitch pentru a înfrunta conducătorii rețelei Arq Grid.

Setarea jocului va fi familiară pentru cei care au jucat TRON: Identity, lansat anul trecut, însă de această dată gameplay-ul va fi orientat spre luptă izometrică. Jucătorii vor folosi discurile de identitate ca arme, acestea putând fi parate și ricoșate de pe inamici, aducând o dinamică intensă în lupte. În plus, se va putea pilota și binecunoscutul Light Cycle, oferind o varietate suplimentară în gameplay. Pe măsură ce avansează în joc, jucătorii vor putea debloca noi abilități cu ajutorul Data Shards.

Conform informațiilor oferite de echipa de dezvoltare, TRON: Catalyst va include și elemente rogue-lite, iar utilizarea glitch-urilor va introduce bucle de timp în sistem, deschizând noi rute și locații ascunse. Jocul promite o narațiune dinamică, similară celei din Hades, care evoluează în funcție de succesul jucătorului în fiecare rundă.

Data exactă a lansării este stabilită pentru 2025, iar fanii seriei TRON sunt încurajați să urmărească noi informații și trailere despre TRON: Catalyst pe parcursul următoarelor luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *