Știri

Xbox Partner Showcase a fost anunțat pentru 17 octombrie, promite premiere mondiale și noi trailere

Microsoft a anunțat oficial următoarea ediție a Xbox Partner Showcase, care va avea loc pe 17 octombrie. Acest eveniment promite să fie unul intens, centrat pe jocuri, fără distrageri inutile, oferind trailere și detalii despre „jocuri noi și viitoare” de la parteneri externi importanți precum Remedy, Sega și 505 Games. Vitrina va avea o durată de 25 de minute și va include mai mult de o duzină de trailere noi, precum și premiere mondiale.

Un punct de atracție major va fi prima prezentare a gameplay-ului din expansiunea The Lake House pentru Alan Wake II, un titlu mult așteptat de fanii seriei. De asemenea, va fi lansat un nou trailer pentru Like A Dragon: Pirate Yakuza în Hawaii, oferind o privire mai detaliată asupra lumii jocului și a acțiunii sale intense. În plus, jocul dark-fantasy Wuchang: Fallen Feathers va dezvălui noi secvențe de luptă cu mai mulți șefi.

Microsoft a subliniat că acest eveniment se va concentra exclusiv pe jocuri, iar fanii pot aștepta multiple premiere mondiale, alături de noi informații despre titluri care vor veni pe Xbox, PC și prin Game Pass. În plus, în timpul evenimentului, platforma Xbox Wire va oferi detalii exclusive din culisele dezvoltării unor jocuri prezentate.

Evenimentul va fi transmis în direct pe pagina oficială de YouTube Xbox la rezoluție 4K/60fps, oferind o experiență vizuală de înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *