Știri

Throne and Liberty depășește 3 milioane de jucători în prima săptămână de la lansare

MMORPG-ul Throne and Liberty, lansat de Amazon Games și NCSoft la începutul acestei luni, a avut un debut impresionant, reușind să atragă peste 3 milioane de jucători în prima săptămână de la lansare. Disponibil pe PS5, Xbox Series X/S și PC, acest joc free-to-play a înregistrat un total de peste 24 de milioane de ore jucate, iar pe platforma de streaming Twitch a fost urmărit timp de peste 11 milioane de ore.

Christoph Hartmann, VP la Amazon Games, a declarat: „Suntem foarte entuziasmați să vedem rezultatele pe măsură ce jucătorii din întreaga lume se alătură Throne and Liberty. Acesta este doar începutul, iar în curând vom lansa noi actualizări, inclusiv primul nostru asediu al castelului.”

Deși nu există detalii specifice legate de numărul de jucători pe fiecare platformă, conform datelor de pe SteamDB, jocul a înregistrat un vârf de peste 336.000 de jucători concurenți pe Steam în weekendul de după lansare.

Throne and Liberty se anunță promițător în universul MMORPG, alăturându-se astfel altor titluri de succes, precum World of Warcraft și Final Fantasy 14, și pare să câștige teren în acest spațiu dominat de giganți. Jocul este disponibil acum pe PC, PS5 și Xbox Series X/S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *