Trailere

MXGP 24 The Official Game dezvăluie primul trailer oficial

Fanii motocross-ului se pot bucura, deoarece MXGP 24 The Official Game a lansat primul său trailer, aducând entuziasmul și adrenalina celei mai celebre competiții de motocross direct pe ecrane. Publicat de NACON și dezvoltat de KT Racing, cu contribuția Artefacts Studio, acest joc oficial marchează începutul unei serii planificate până în 2028, care promite să ofere o experiență cât mai realistă și captivantă pentru pasionații de curse.

MXGP 24 își propune să recreeze fidel condițiile și provocările competițiilor de motocross, oferind o experiență autentică de condus. Indiferent dacă ești un jucător nou sau unul experimentat, jocul oferă atât accesibilitate, cât și profunzime. Nivelul detaliilor din designul pistelor și condițiile meteo dinamice contribuie la o imersiune totală, făcând ca suprafața pistelor să evolueze pe măsură ce cursele avansează.

Jucătorii vor avea acces la 20 de circuite din campionatul oficial, cu toate echipele și piloții din categoriile MX2 și MXGP disponibile pentru a concura. În plus, modurile de joc sunt variate, permițând curse rapide, fie singur, fie online, sau o carieră extinsă, unde jucătorii își pot construi succesul treptat, cu obiectivul de a deveni campioni în clasa premieră.

MXGP 24 The Official Game va fi lansat la sfârșitul anului 2024 și va fi disponibil pe PC, PlayStation®5 și Xbox Series.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *