Știri

Assassin’s Creed Mirage va fi disponibil pe Steam în octombrie

Ubisoft aduce Assassin’s Creed Mirage, lansat în octombrie 2023, pe platforma Steam în această lună. Titlul, care a captivat deja peste cinci milioane de jucători, prezintă povestea lui Basim, un hoț care devine asasin în Bagdadul secolului al IX-lea.

Cu o revenire la mecanicile de stealth care au consacrat primele titluri din seria Assassin’s Creed, Mirage se îndepărtează de stilul de joc axat pe RPG din Origins, Odyssey și Valhalla. Jucătorii se pot bucura de mișcările agile ale lui Basim, care se poate strecura pe acoperișuri, se poate ascunde în mulțimi și executa ținte cu emblematicul Hidden Blade. Bagdadul este împărțit în patru cartiere distincte, oferind o experiență de explorare mai concentrată, dar la fel de captivantă.

În prezent, Assassin’s Creed Mirage este disponibil pe multiple platforme, inclusiv Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC (prin Ubisoft Connect și Epic Games Store) și chiar pentru iOS. Jocul a primit actualizări importante, cum ar fi New Game Plus și modul Permadeath, dar nu vor fi lansate DLC-uri sau expansiuni. Cu toate acestea, se zvonește că Ubisoft Bordeaux lucrează deja la un nou titlu din serie.

Fanii pot aștepta cu nerăbdare lansarea pe Steam și noi detalii despre viitoarele proiecte din universul Assassin’s Creed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *