Știri

Alien: Isolation 2 confirmat de Creative Assembly, dezvoltarea este în stadiu incipient

După o lungă perioadă de speculații și dorințe din partea fanilor, continuarea jocului horror Alien: Isolation a fost confirmată oficial. Al Hope, directorul creativ al primului joc, a făcut anunțul pe Twitter cu ocazia aniversării a 10 ani de la lansarea Alien: Isolation.

„Astăzi, sunt încântat să confirm, în numele echipei, că o continuare a lui Alien: Isolation este în dezvoltare timpurie”, a declarat Hope. Deși nu au fost furnizate prea multe detalii, logo-urile din anunț indică faptul că jocul va fi din nou dezvoltat de Creative Assembly și publicat de Sega, aceleași echipe care au realizat primul titlu din serie.

Lansat inițial în octombrie 2014, Alien: Isolation a captivat jucătorii și a fost disponibil pe diverse platforme, inclusiv PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch și dispozitive mobile. Jocul a reușit să creeze o atmosferă tensionată și terifiantă, oferindu-le fanilor o experiență autentică în universul Alien. De-a lungul anilor, jocul a primit numeroase adaptări, inclusiv o mini-serie web și o carte însoțitoare.

Cu toate că nu a fost anunțată o dată de lansare pentru Alien: Isolation 2, fanii francizei pot aștepta cu nerăbdare alte proiecte Alien, cum ar fi filmul Alien Romulus și noul serial TV Alien: Earth, care va fi lansat în 2025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *