Zvonuri

Assassin’s Creed 4: Black Flag Remake ar putea fi lansat mai devreme

Un nou raport sugerează că mult așteptatul remake al jocului Assassin’s Creed 4: Black Flag ar putea fi lansat mai devreme decât anticipat, în noiembrie 2025. Deși inițial fanii presupuneau că acest remake ar fi departe de lansare, Tom Henderson de la Insider Gaming afirmă că Ubisoft plănuia să lanseze jocul la sfârșitul anului 2025, dar întârzierea recentă a titlului Assassin’s Creed Shadows ar putea avea un impact asupra tuturor lansărilor viitoare din franciză.

Potrivit raportului, Assassin’s Creed Shadows era programat inițial pentru 2024, însă a fost amânat pentru februarie 2025, ceea ce a dus la o replanificare a lansărilor următoarelor titluri din serie. Într-un e-mail intern adresat personalului Ubisoft, Marc-Alexis Côté, vicepreședinte producător executiv al Assassin’s Creed, a menționat că amânarea lui Shadows va afecta și celelalte proiecte din foaia de parcurs a seriei, inclusiv remake-ul Black Flag.

Remake-ul acestui titlu iconic, lansat inițial în 2013, este foarte așteptat de fanii Assassin’s Creed, fiind unul dintre cele mai apreciate jocuri din franciză datorită mecanicilor sale inovatoare de lupte navale și explorării deschise. Deși Ubisoft nu a confirmat oficial detalii despre acest remake, există informații că jocul este reconstruit de la zero.

În plus, titlul multiplayer independent Assassin’s Creed Invictus este, de asemenea, programat pentru o lansare în noiembrie 2025. Însă, având în vedere aceste reconfigurări de programare, rămâne de văzut dacă planurile vor suferi alte schimbări. De asemenea, viitorul joc cu numele de cod Hexe este vizat pentru o lansare în 2026, dar ar putea fi și el afectat de eventuale întârzieri.

Lansarea Assassin’s Creed Shadows este confirmată pentru 14 februarie 2025 pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, iar se vehiculează că va adăuga un mod cooperativ după lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *