Lansări

Outbreak Shades of Horror: Chromatic Split aduce o aventură horror captivantă pe Steam și Xbox Series X|S pe 25 octombrie

Outbreak Shades of Horror: Chromatic Split se lansează pe 25 octombrie, oferind fanilor genului survival horror o experiență intensă chiar înainte de Halloween. Jocul va fi disponibil pe Steam și Xbox Series X|S, urmând ca versiunile îmbunătățite pentru PlayStation 5 și PlayStation 5 Pro să fie lansate în toamna anului 2024. Precomenzile pentru Xbox Series X|S se vor deschide pe 14 octombrie, iar prețul jocului va fi de 24,99 USD.

Creat în Unreal Engine 5, Outbreak Shades of Horror: Chromatic Split aduce în prim-plan o poveste captivantă de supraviețuire, în care jucătorii o vor ghida pe detectivul Lydia Daniels printr-o lume infestată de zombi. Aventura începe în sistemul de canalizare al orașului Cypress Ridge, unde Lydia, neînarmată la început, trebuie să navigheze printr-un mediu periculos pentru a preveni o apocalipsă zombie.

Jucătorii vor putea trece de la vizualizarea la persoana a treia la cea la persoana întâi, oferindu-le flexibilitate în abordarea inamicilor și rezolvarea puzzle-urilor. Resursele limitate și necesitatea de a folosi strategic armele vor pune la încercare abilitățile de supraviețuire ale jucătorilor, în timp ce aceștia explorează lumea vastă și descoperă secretele orașului.

Pe lângă povestea principală, jocul oferă o gamă largă de moduri bonus, printre care și campania „Trials of Hank” și modurile „Assalt” și „Looming Dread”. Jucătorii pot de asemenea debloca noi provocări și secrete, inclusiv costume ascunse și coduri speciale. Cu un mod foto inclus și o serie de dificultăți care se potrivesc fiecărui nivel de abilitate, Chromatic Split promite o experiență completă și captivantă.

„Outbreak Shades of Horror: Chromatic Split este doar începutul aventurii,” spune Julia Wolbach, co-fondator al Dead Drop Studios. „Această poveste de sine stătătoare oferă o atmosferă intensă și captivantă, construită pe cea mai recentă tehnologie Unreal Engine 5, care va captiva fanii survival horror.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *