Lansări

Starfield: Shattered Space este disponibil acum – explorează noi lumi și confruntă Ororile Vidului

La mai bine de un an de la lansarea RPG-ului SF Starfield, prima expansiune plătită a jocului, Shattered Space, este acum disponibilă pentru PC și Xbox Series X/S. Cu un preț de 29,99 USD, expansiunea îi duce pe jucători într-o nouă aventură captivantă, în care trebuie să exploreze misteriosul oraș ascuns al Casei Va’ruun și să facă față consecințelor unui experiment eșuat cu unitatea gravitativă, care a declanșat o catastrofă de proporții.

Shattered Space extinde universul Starfield cu peste 50 de locații noi de explorat, fiecare plină de mister și provocări. Jucătorii vor traversa suprafața planetei Va’ruun’kai, vor interacționa cu facțiuni necunoscute și se vor confrunta cu teribilele Ororile Vidului. Trailerul lansat sugerează că aceste forțe nu sunt singurele amenințări, insinuând existența unei prezențe mai mari, care ar putea să se afle dincolo de ceea ce jucătorii cunosc până acum.

Expansiunea aduce și o varietate de conținut nou, inclusiv arme și seturi de armuri inovatoare, anomalii gravitaționale, și o multitudine de misiuni secundare care adâncesc și mai mult complexitatea și imersivitatea jocului. Spre deosebire de multe alte locații din jocul de bază, Va’ruun’kai este realizată manual, ceea ce oferă o experiență mai detaliată și unică.

Starfield: Shattered Space a sosit fără ca Bethesda să trimită coduri de recenzie în prealabil, astfel că rămâne de văzut cum va fi primit de comunitate în zilele următoare. Dacă ești gata să pornești în noua misiune, expansiunea este disponibilă acum pentru descărcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *