Lansări

Football Manager 25 se lansează în noiembrie, promite cel mai mare progres tehnic și vizual al seriei

Fanii Football Manager au motive de entuziasm, deoarece Football Manager 25 a fost anunțat oficial și are data de lansare programată pentru 26 noiembrie pe PC, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, iOS și Android. Jocul va fi disponibil pentru Nintendo Switch începând cu 3 decembrie. Dezvoltatorul Sports Interactive și Sega au declarat că acest an marchează „cel mai mare progres tehnic și vizual al seriei pentru o generație”, în urma trecerii seriei la motorul grafic Unity.

În plus față de o interfață de utilizare reînnoită, jocul va aduce îmbunătățiri majore în experiențele vizuale din timpul meciurilor, introducerea fotbalului feminin și un sistem tactic mai rafinat, apropiindu-se și mai mult de realitatea fotbalului profesionist. Totodată, crearea unui manager va oferi jucătorilor mai multe opțiuni personalizate, oferind povești unice.

O altă noutate pentru Football Manager 25 este posibilitatea de a transfera salvările din edițiile anterioare pe toate platformele, inclusiv pe mobil, o premieră pentru seria de jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *