Știri

Death Stranding 2 va dezvălui data lansării anul viitor, confirmă Kojima

Hideo Kojima, regizorul și creatorul renumit al francizei Death Stranding, a anunțat că data lansării pentru continuarea mult așteptată, Death Stranding 2: On the Beach, va fi dezvăluită anul viitor. Deși jocul este în continuare programat pentru 2025, Kojima a menționat că anunțul oficial a fost amânat din cauza unor „circumstanțe neprevăzute”. Aceasta a fost una dintre informațiile cheie împărtășite în cadrul Tokyo Game Show (TGS) de anul acesta, unde dezvoltatorul a prezentat noi scene din joc și a dezvăluit detalii suplimentare despre personaje și modurile de joc.

Într-un mesaj publicat pe Twitter (prin intermediul contului Okami13_), Kojima a confirmat că echipa sa lucrează intens pentru a respecta fereastra de lansare din 2025 și că data finală va fi anunțată în 2024. Deși filmările și înregistrările pentru joc au fost finalizate în luna mai, titlul se află acum în „faza de ajustare”, o etapă esențială pentru dezvoltarea jocului.

Death Stranding 2: On the Beach va fi lansat exclusiv pe PlayStation 5, iar fanii sunt încurajați să urmărească viitoarele actualizări pentru mai multe informații despre gameplay și detalii despre lansare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *