Lansări

LEGO Horizon Adventures se va lansa pe 14 noiembrie

După zvonuri și scurgeri de informații, Sony a confirmat oficial că LEGO Horizon Adventures va fi lansat pe 14 noiembrie. Anunțul a venit în cadrul recentei prezentări State of Play, iar fanii universului Horizon pot aștepta cu nerăbdare o reinterpretare mai veselă și plină de umor a aventurii din Horizon Zero Dawn.

Inspirat de popularul titlu de acțiune-aventură Horizon Zero Dawn, jocul LEGO își propune să aducă povestea originală într-o formă accesibilă unei audiențe mai tinere. Jocul va include aceleași personaje și narațiune, dar prezentate prin estetica și stilul plin de umor specific seriei LEGO. Aloy și restul echipei vor fi readuși la viață cu vocile originale, însă tonul jocului va fi mult mai relaxat și jucăuș.

LEGO Horizon Adventures va fi disponibil pe PS5, Nintendo Switch și PC la lansare. Precomenzile sunt deja deschise, iar jucătorii pot aștepta o experiență captivantă, plină de puzzle-uri și momente comice. De asemenea, trailerul oficial oferă o privire mai atentă asupra gameplay-ului și a universului reimaginat în stilul LEGO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *