Știri

Stellar Blade x NieR: Automata anunță o colaborare pentru finalul anului

Shift Up a făcut câteva anunțuri interesante pentru Stellar Blade în timpul recentului eveniment State of Play, inclusiv un nou mod Foto care permite jucătorilor să experimenteze diverse expresii, filtre, setări ale camerei, iluminare și ipostaze. Deși acest mod a fost inițial programat pentru lansare în august, acum se așteaptă să ajungă mai târziu în acest an.

Cea mai notabilă veste este însă colaborarea cu NieR: Automata de la Square Enix. Această colaborare, care va fi disponibilă tot în acest an, prezintă personajele 2B și Pod 042. Imaginile anunțate o arată pe Eve și drona ei transformându-se în aceste personaje iconice, admirând peisajul din joc.

Detalii suplimentare despre colaborare sunt încă necunoscute, inclusiv dacă va fi vorba despre DLC cosmetic sau conținut nou. Totuși, având în vedere influența semnificativă a titlului NieR: Automata asupra dezvoltării Stellar Blade, această colaborare părea o mișcare anticipată.

De asemenea, coloana sonoră originală a jocului, ce conține peste 180 de piese, este acum disponibilă pentru redare. Stellar Blade a avut un debut de succes, vânzând peste un milion de unități pe PS5, iar Shift Up ia în considerare un port pentru PC și o continuare, deși nimic nu este confirmat încă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *