Lansări

Hitman World of Assassination sosește pe PlayStation VR2 în decembrie

IO Interactive a anunțat oficial lansarea Hitman World of Assassination pentru PlayStation VR2, programată pentru decembrie 2024. Dezvăluit în cadrul evenimentului Sony State of Play, noul trailer prezintă îmbunătățirile și funcțiile exclusive pentru VR, oferind jucătorilor o experiență complet nouă a cunoscutului joc de asasinat.

Printre noutățile majore se numără ambidexteritatea completă, care permite jucătorilor să utilizeze arme dual, adăugând o dimensiune suplimentară la gameplay-ul tactic. De asemenea, versiunea PS VR2 va implementa tehnologia specifică platformei, cum ar fi interacțiuni spațiale avansate, cu posibilitatea de a atinge, apuca și manipula obiecte într-un mod mai realist, precum și integrarea declanșatoarelor adaptive ale controlerului VR2.

Hitman World of Assassination în VR2 va include întreaga campanie principală a jocului, oferind jucătorilor posibilitatea de a experimenta misiunile într-o perspectivă de imersiune totală. Cei care dețin deja jocul pe PS5 vor putea obține versiunea PS VR2 pentru un cost suplimentar de 9,99 USD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *