Știri

Ubisoft anulează live-ul de la Tokyo Game Show 2024 din cauza „diferitelor circumstanțe”

Cu doar câteva zile înainte de începerea Tokyo Game Show 2024, Ubisoft Japonia a anunțat că nu va participa la fluxul online oficial planificat pentru 26 septembrie. Pe contul de Twitter, Ubisoft a declarat că decizia a fost luată din cauza „diverselor circumstanțe”, fără a oferi detalii suplimentare. Cu toate acestea, editorul va rămâne un expozant la eveniment, ceea ce înseamnă că vizitatorii ar putea avea în continuare acces la demonstrații practice sau alte forme de prezentare a jocurilor.

Această schimbare de planuri a dus la speculații cu privire la prezentările unor titluri așteptate, cum ar fi Assassin’s Creed Shadows, programat să fie lansat pe 12 noiembrie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. În ciuda anulării fluxului, Ubisoft a lansat recent un trailer care prezintă locațiile impresionante din joc. De asemenea, dezvoltatorii au confirmat că, deși schimbarea anotimpurilor în joc nu va afecta negativ gameplay-ul, aceasta va aduce animații diferite pentru personaje.

Rămâne de văzut dacă Ubisoft va organiza alte forme de prezentare pentru Assassin’s Creed Shadows și alte titluri, dar fanii ar trebui să-și tempereze așteptările pentru Tokyo Game Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *