Știri

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii a fost anunțat și se va lansa pe 28 februarie 2025

În cadrul evenimentului RGG Summit de anul acesta, Ryu Ga Gotoku Studio a dezvăluit noul titlu din franciza Like a Dragon – Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii. Jocul este programat să fie lansat pe 28 februarie 2025 și îl are ca protagonist pe carismaticul Majima Goro. Trailerul de dezvăluire, plin de acțiune, poate fi urmărit mai jos.

După ce naufragiază pe Rich Island, o insulă fictivă în apropiere de Hawaii, Majima suferă de amnezie. Cu ajutorul unui tânăr pe nume Rich Noah, el se luptă cu pirații locali și ajunge căpitanul unei nave maritime. Povestea ia o turnură surprinzătoare când Majima descoperă o organizație cunoscută sub numele de Madlantis, condusă de regina Michelle, și află de Comorile pierdute din Esperanza, o insulă unde sunt depozitate deșeuri nucleare.

Acțiunea se desfășoară în principal în Hawaii, unde Majima trebuie să facă față diferitelor provocări, de la lupte intense cu săbii duble până la activități surprinzătoare, cum ar fi joburi de ciclism. În mod interesant, deși Ichiban Kasuga nu apare în acest titlu, Majima oferă o experiență unică de acțiune și aventură, diferită de abordarea RPG a altor jocuri Like a Dragon.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii va fi disponibil pe Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 și PC. Rămâneți la curent pentru mai multe detalii despre acest joc palpitant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *