Lansări

Toy Tactics aduce arta războiului pe PC, iar pe console la sfârșitul anului

Toy Tactics, jocul de strategie în timp real dezvoltat de Kraken Empire, a fost lansat astăzi în versiunea 1.0 pe PC prin Steam. Jocul introduce un concept unic de comandă strategică prin care jucătorii își desenează tacticile pe câmpul de luptă folosind o pensulă mistică. Lansarea pe console, inclusiv PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch și Xbox Series X|S, este programată pentru trimestrul al patrulea din 2024.

În Toy Tactics, jucătorii preiau controlul legiunilor variate, inclusiv soldați romani, războinici samurai, pirați și schelete necromanțiene călărind dinozauri, pentru a înfrunta inamici în lupte epice, fie în modul single-player, fie în multiplayer. Comandantul poate folosi o pensulă magică pentru a desena formațiuni și a dirija armatele pe câmpul de luptă.

Toy Tactics aduce inovații nu doar prin stilul său vizual și conceptul strategic, ci și prin funcții precum fizica avansată a bătăliilor, puzzle-uri provocatoare și un mod sandbox pentru a crea și simula propriile bătălii. Modul multiplayer include opțiuni 1v1 și co-op, unde strategiile inspirate de „Arta războiului” a lui Sun Tzu își vor găsi aplicabilitatea.

Lansat astăzi pe Steam pentru PC, Toy Tactics va aduce o abordare unică și accesibilă în genul RTS, pregătindu-se să cucerească și consolele în 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *