Știri

„Capitolul final” al seriei Star Wars Jedi este în dezvoltare, confirmă EA

EA a confirmat oficial că următorul titlu din franciza Star Wars Jedi va fi și ultima parte a trilogiei de acțiune și aventură creată de Respawn Entertainment. Această veste a fost dezvăluită recent în cadrul prezentării Investors Day 2024 de către Laura Miele, președintele EA de divertisment și tehnologie.

Dezvoltatorul Respawn Entertainment lucrează la continuarea Star Wars Jedi: Survivor, pe care EA o descrie drept „capitolul final” al acestei serii. Regizorul Stig Asmussen, care a condus echipa în realizarea atât a Star Wars Jedi: Fallen Order cât și a Jedi: Survivor, nu va fi implicat în acest ultim titlu, deoarece a părăsit Respawn în septembrie anul trecut pentru a înființa un nou studio independent AAA.

În timpul prezentării, Laura Miele a subliniat că Respawn este dedicat să ofere jucătorilor o încheiere captivantă a poveștii. De asemenea, EA a anunțat că seria Star Wars Jedi a depășit deja 40 de milioane de jucători, demonstrând popularitatea și impactul acestei francize.

Această continuare promite să aducă o încheiere epică pentru povestea lui Cal Kestis, protagonistul interpretat de actorul Cameron Monaghan, care a confirmat anterior că dezvoltarea jocului era în plină desfășurare.

Rămâneți conectați pentru mai multe actualizări pe măsură ce detaliile despre jocul final din trilogie vor fi dezvăluite în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *