Știri

Train Sim World 5 debutează în acces anticipat cu trei rute noi și modul Conductor

Train Sim World 5 este acum disponibil în acces anticipat pentru cei care au precomandat Deluxe/Special Edition, înainte de lansarea completă pe 17 septembrie. Această ediție aduce numeroase funcții noi și trenuri iconice, oferindu-le pasionaților feroviari o experiență captivantă de simulare a trenurilor.

Printre cele mai importante noutăți se numără mult așteptatul Mod Conductor, care permite jucătorilor să verifice biletele, să opereze ușile și să gestioneze bagajele, în timp ce inteligența artificială se ocupă de conducerea trenului. În plus, funcția Route Hopping permite tranziții între rutele care împărtășesc locații comune, oferind sesiuni de joc mai lungi, care pot acoperi până la 200 de mile.

Train Sim World 5 include trei noi rute centrate pe orașe importante: Londra, Los Angeles și Frankfurt, aducând trenuri de mare viteză și biocombustibil precum ICE-T din Germania și Metrolink MP36PH-3C din America. Pasionații britanici vor fi încântați de includerea trenului emblematic Avanti West Coast Pendolino, care operează pe West Coast Main Line.

Matt Peddlesden, producător executiv al Train Sim World 5, a declarat: „Noul mod Conductor și trenurile inovatoare cu capacitate de înclinare, Clasa 390 Pendolino și DB ICE-T, creează o experiență de joc complet nouă. Aceste funcții, alături de îmbunătățirile majore, oferă jucătorilor noi moduri captivante de a explora lumea feroviară.”

Pentru cei care doresc să încerce jocul, un pachet gratuit de start va fi disponibil timp de 30 de zile de la lansare, pe 17 septembrie, incluzând un traseu de testare și patru trenuri. De asemenea, Train Sim World 5: Standard Edition, care include cele trei rute principale, va fi disponibil pentru Game Pass.

Pe lângă lansarea Train Sim World 5, Dovetail Games pregătește un titlu VR exclusiv pentru Meta Quest, și un nou mod Train Sim World Tycoon pentru Roblox, ambele anunțate în evenimentul Dovetail Direct din august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *