Știri

Astro Bot ar putea introduce roboți DLC din Assassin’s Creed, Stellar Blade și alte francize

Recent lansatul Astro Bot de la Team Asobi ar putea adăuga noi roboți VIP prin viitoare DLC-uri, după cum sugerează creditele de final ale jocului. De-a lungul jocului, jucătorii salvează 300 de roboți, dintre care 150 sunt versiuni VIP ale unor personaje din diverse francize de jocuri video asociate cu PlayStation, atât de la studiouri interne cât și de la terți.

Surpriza vine din faptul că, pe lângă francizele deja prezente în jocul de bază, creditele de final menționează și titluri care încă nu și-au făcut apariția. Printre acestea se numără Assassin’s Creed, Rayman, Beyond Good and Evil, Stellar Blade, Rise of the Ronin, Worms și Croc. Prezența acestor nume în credite indică faptul că Team Asobi ar putea introduce roboți VIP bazați pe aceste francize într-un viitor DLC, confirmat deja ca fiind în lucru.

Acest potențial DLC ar continua tradiția Astro Bot de a celebra și încorpora personaje iconice din alte francize, sporind astfel diversitatea și atractivitatea jocului pentru fanii acestor serii. De asemenea, dezvoltatorul a dezvăluit și unele planuri pentru personaje PlayStation care au fost tăiate în faza de dezvoltare, sugerând că ar putea reveni sub forma unor actualizări viitoare.

Astro Bot este disponibil acum pe PlayStation 5 și se așteaptă ca viitoarele adăugiri să extindă universul acestui joc captivant.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *