Știri

Sony lasă indicii despre PS5 Pro în bannerul aniversar de 30 de ani

Sony a stârnit speculații intense în rândul fanilor PlayStation după ce a postat un banner aniversar pe rețelele de socializare care pare să conțină o imagine a unei noi console, posibil PS5 Pro. În contextul pregătirilor pentru aniversarea de 30 de ani a mărcii PlayStation, compania a publicat pe 5 septembrie un set de imagini care marchează acest eveniment, dar detaliul surprinzător a fost observat de fanii cu ochi de vultur.

Bannerul prezintă o consolă PS5 cu trei linii pe fața sa – un detaliu ce corespunde unui raport recent care susținea că PS5 Pro va avea exact acest design. Deși Sony nu a confirmat oficial existența unei versiuni Pro, se pare că această imagine ar putea reprezenta o primă confirmare subtilă.

Raportul de luna trecută sugera că PS5 Pro va fi anunțat în curând, iar jocurile PS5 lansate după 16 septembrie vor trebui să fie compatibile cu această nouă consolă. Deși nu este clar dacă imaginea este un teaser intenționat sau o greșeală de marketing, mulți fani cred că Sony a început să pregătească terenul pentru dezvăluirea oficială a PS5 Pro, care ar putea avea loc până la sfârșitul acestui an.

Rămâne de văzut dacă această consolă va fi anunțată oficial în curând, dar indiciile recente par să sugereze că așteptarea fanilor nu va fi prea lungă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *