Știri

Accesul timpuriu pentru Test Drive Unlimited Solar Crown este disponibil acum pentru posesorii Gold Edition

Test Drive Unlimited Solar Crown de la Nacon este acum disponibil pentru jucătorii care au achiziționat Gold Edition, lansată la prețul de 89,99 USD. Accesul timpuriu este oferit pe PS5, Xbox Series X/S și PC, iar trailerul de lansare este acum disponibil pentru a viziona noile funcționalități și aspecte ale jocului.

Pentru cei care au achiziționat edițiile Silver Streets și Silver Sharps, jocul va fi accesibil pe 10 septembrie, cu două zile înainte de lansarea oficială. Test Drive Unlimited Solar Crown este primul titlu din serie de la Test Drive Unlimited 2 din 2011 și se desfășoară pe o recreare detaliată 1:1 a insulei Hong Kong. Jucătorii pot alege să se alăture echipei Streets sau Sharps, participând la evenimente și curse, personalizând și colectând mașini.

Lansarea oficială pentru ediția Standard este programată pentru 12 septembrie. După lansare, jocul va primi mai mult conținut, cu sezonul 2 care începe în decembrie și va adăuga insula Ibiza, alături de recompense suplimentare și niveluri de clan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *