Știri

Demo-ul Jötunnslayer: Hordes of Hel este acum disponibil pe Steam

Grindstone și Games Farm sunt încântați să anunțe lansarea demo-ului public pentru mult așteptatul joc Jötunnslayer: Hordes of Hel. Disponibil acum pe Steam pentru PC și compatibil cu Steam Deck, demo-ul le oferă jucătorilor o primă privire asupra întunecatei lumi vikinge din Helheim. Jocul a fost deja apreciat la gamescom, fiind considerat „o abordare revigorantă a genului de supraviețuitor al hoardelor”, cu „grafică vizibil detaliată” care pregătește scena pentru o experiență roguelike epică.

În acest demo, jucătorii pot alege între două personaje unice: Berserker, un luptător corp la corp furios, și Seeress, o clasă recent dezvăluită, specializată în atacuri la distanță. Grindstone a lansat și un trailer nou care prezintă gameplay-ul intens al Seeress, oferind un mic gust din ceea ce va aduce jocul complet.

Grindstone încurajează fanii să adauge Jötunnslayer: Hordes of Hel la lista de dorințe pe Steam pentru a rămâne la curent cu toate noutățile și pentru a primi notificări la lansarea jocului în Early Access mai târziu în acest an.

Descărcați acum demo-ul Jötunnslayer: Hordes of Hel de pe Steam și alăturați-vă comunității oficiale Discord pentru a interacționa cu alți jucători și a afla cele mai noi detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *