Trailere

Trailerul pentru multiplayer-ul Call of Duty: Black Ops 6 dezvăluie hărți noi și multe detalii

Activision a lansat recent un trailer pentru multiplayerul Call of Duty: Black Ops 6, oferind jucătorilor o privire detaliată asupra noilor caracteristici și îmbunătățiri ce vor fi disponibile în joc. Trailerul evidențiază o serie de elemente atractive, inclusiv 16 hărți complet noi, revenirea unor killstreaks populare și noi mecanisme de joc.

Printre funcțiile îndrăgite care se întorc se numără RC-XD, un vehicul cu telecomandă încărcat cu explozibili, și Tomahawks, arme de aruncare care au făcut senzație și în Call of Duty: Black Ops Cold War. Trailerul arată și mișcarea omnidirecțională și mecanismele avansate, cum ar fi utilizarea inamicilor ca scuturi corporale, care adaugă o dimensiune tactică suplimentară jocului.

În pregătirea pentru Call of Duty NEXT, care va avea loc pe 28 august, la ora 9:00 PT, fanii pot aștepta mai multe imagini și detalii despre multiplayer, precum și despre modurile Zombies. Accesul anticipat la versiunea beta deschisă va începe pe 30 august pentru cei care au făcut precomenzi și pentru abonații Game Pass Ultimate și PC Game Pass, iar beta deschisă va fi disponibilă pentru toți jucătorii în perioada 6 – 9 septembrie.

Call of Duty: Black Ops 6 este programat pentru lansare pe 25 octombrie pentru Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 și PC. Pentru mai multe informații și imagini extinse din campanie, vizitați site-ul oficial al jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *