Știri

Skull and Bones se lansează pe Steam și adaugă Sezonul 3 „Into the Dragon’s Wake”

Ubisoft a anunțat lansarea celui de-al treilea sezon al jocului Skull and Bones, intitulat „Into the Dragon’s Wake”, care aduce o serie de actualizări și noi provocări pentru jucători. Sezonul 3 introduce amenințări noi și conținut extins, disponibil acum pentru toți jucătorii. În plus, jocul este acum disponibil pe Steam, complet cu realizări și funcții specifice platformei.

Sezonul 3 „Into the Dragon’s Wake” vine cu mai multe noutăți:

Lordii Mării: Jucătorii se vor confrunta cu flotele impozante ale lui Li Tian Ning și ale Comandantului Zhang, dar și cu un dragon feroce ce amenință să își facă apariția pe mările fără lege.
Nave și Arme Noi: Sezonul aduce o nouă navă, Battle Junk, excelentă pentru absorbția daunelor și crearea de oportunități de atac. Printre noile arme disponibile se numără Divine Thunder, un pistol lung electric capabil să lanseze lovituri de fulger.
Evenimente Mondiale: Un nou convoi comercial cu Facțiunea Ungwana va oferi echipamente noi, inclusiv mobilier și armură epică.
Evenimente Limitate în Timp: Mooncake Regatta și Requiem of the Lost Halloween Event sunt două evenimente limitate care vor fi disponibile în acest sezon.
Smuggler Pass: Jucătorii pot participa la provocări săptămânale pentru a câștiga recompense și a progresa pe trei căi simultane în cadrul noului Smuggler Pass.
Îmbunătățiri ale Calității Vieții și Funcții Noi: Sezonul aduce optimizări pentru mouse și tastatură, o nouă cameră pentru căpitan în persoana a treia, îmbunătățiri în crafting, beneficii teritoriale, realizări în joc, o piață neagră extinsă și o integrare îmbunătățită.
Skull and Bones este dezvoltat de Ubisoft Singapore, în colaborare cu alte studiouri Ubisoft, și este un RPG de acțiune naval online în care jucătorii pot deveni cei mai temuti pirați și pot construi un imperiu de contrabandă. Jocul este disponibil cu progresie și joc încrucișat pe PlayStation® 5, Xbox Series X|S, Amazon Luna, GeForce Now, precum și pe Windows PC prin Ubisoft Connect, Steam și Epic Games Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *