Știri

Fanii CS2 reacționează la actualizările mult așteptate pentru harta Cache

Fanii Counter-Strike 2 sunt în extaz după ce FMPONE, creatorul original al hărții îndrăgite Cache din CS
, a împărtășit noi capturi de ecran ale versiunii actualizate pentru CS2. Harta, cunoscută și iubită de jucători, se apropie de lansarea oficială în noul joc, iar actualizările recente au stârnit un val de entuziasm în comunitatea Counter-Strike.

Pe 21 august, FMPONE a dezvăluit pe X (fostul Twitter) imagini noi din două zone ale hărții: dame și garaj. În timp ce dame-ul a suferit modificări semnificative, cum ar fi adăugarea de panouri de sticlă între această zonă și sacii de nisip, garajul pare să rămână neschimbat în ceea ce privește gameplay-ul.

Modificările aduse dame-ului, în special panourile de sticlă care permit „peretarea din spatele site-ului B la quad teoretic”, au atras atenția jucătorilor, unul dintre ei excluzând un simplu, dar entuziast „Îmi place asta” în răspuns la actualizări. Reacțiile pozitive au continuat să curgă pe X, un fan exprimându-și încântarea cu „La naiba am fost răsfățați în seara asta, arată grozav”, în timp ce altul a declarat că „Rahatul ăsta este atât de maxim”.

Deși nu există încă o dată de lansare pentru versiunea CS2 a hărții Cache, faptul că FMPONE continuă să împărtășească progrese ne face să credem că lansarea ar putea fi mai aproape decât se așteaptă mulți. Fanii Counter-Strike rămân în așteptare, pregătiți să exploreze versiunea reînnoită a uneia dintre hărțile lor preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *