Știri

Dying Light: The Beast îl aduce pe Kyle Crane într-o aventură independentă de 20 de ore

Techland a dezvăluit Dying Light: The Beast, o nouă ediție independentă din franciza Dying Light, în cadrul Gamescom Opening Night Live. Acest nou joc oferă o aventură de 20 de ore și va fi disponibil pentru PC, PlayStation, și Xbox.

Inițial conceput ca DLC pentru Dying Light 2, The Beast a fost separat ulterior ca un titlu de sine stătător. Protagonistul Kyle Crane, cunoscut din Dying Light și Dying Light: The Following, revine în această nouă poveste, cu Roger Craig Smith reluând rolul. Jocul îl plasează pe Crane după treisprezece ani de captivitate și experimente, având ca obiectiv principal răzbunarea și descoperirea unor secrete mai adânci.

Jucătorii vor putea explora noi puteri bestiale în luptă și vor avea opțiunea de a juca în mod cooperativ cu până la patru persoane. Cei care dețin ediția finală a lui Dying Light 2 vor avea acces gratuit la The Beast, reflectând evoluția inițială a jocului ca DLC.

Dying Light: The Beast este în dezvoltare pentru PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, și PC, iar data de lansare va fi anunțată mai târziu în acest an. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *