Știri

Star Wars Outlaws dezvăluie detalii despre DLC-ul „Jabba’s Gambit” și alte expansiuni viitoare

Massive Entertainment a lansat recent un trailer captivant pentru Star Wars Outlaws care detaliază conținutul inclus în Season Pass al jocului. Trailerul oferă o privire asupra DLC-ului „Jabba’s Gambit” și a altor expansiuni planificate pentru viitorul titlului open-world.

Jabba’s Gambit, misiunea exclusivă disponibilă imediat după întâlnirea cu cartelul Hutt, aduce jucătorilor oportunitatea de a achita o „veche datorie” pe care ND-5, aliatul droid al lui Kay, a neglijat-o. În plus, Pachetul de personaje Kessel Runner va fi disponibil la lansare, oferind noi produse cosmetice pentru Kay și Nyx.

Trailerul oferă și o privire asupra primului DLC de poveste, Wild Card, care va fi lansat în această toamnă. Deși nu sunt prezentate secvențe de joc, arta conceptuală animată sugerează o misiune în care jucătorii se infiltrează într-un joc de Sabacc cu mize mari, la ordinul Imperiului. Kay va colabora cu Lando pentru a descoperi o conspirație majoră în zona cea mai secretă a Miroganei. De asemenea, vor fi lansate două pachete suplimentare de personaje: Hunter’s Legacy și Cartel Ronin, deocamdată nedezvăluite în detaliu.

Ultima expansiune a poveștii, A Pirate’s Fortune, este programată pentru primăvara viitoare. Deși detaliile sunt limitate, se știe că jucătorii vor face echipă cu piratul Hondo Ohnaka în căutarea unei comori, încercând să recupereze o averea pierdută.

Star Wars Outlaws se lansează pe 30 august pentru PS5, Xbox Series X/S și PC, iar edițiile Gold și Ultimate includ Season Pass-ul și trei zile de acces anticipat. Rămâneți la curent pentru mai multe informații pe măsură ce lansarea se apropie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *