Știri

Fortnite dezvăluie permisul de luptă „Absolute Doom” cu tematică Marvel și noi skinuri Disney

Evenimentul Disney D23 din acest an a adus o serie de anunțuri majore pentru fanii Fortnite, printre care se numără și dezvăluirea noului permis de luptă „Absolute Doom” pentru Fortnite Capitolul 5 Sezonul 4, care va începe pe 16 august. Sezonul va fi puternic influențat de universul Marvel, iar jucătorii vor avea ocazia să deblocheze o serie de skinuri inspirate din personajele iconice Marvel.

Printre skinurile incluse în permisul de luptă se numără Gwenpool (deblocare instantanee), War Machine, Emma Frost, Shuri, Mysterio, Peelverine (o versiune nouă a lui Peely) și Căpitanul Jonesy. De asemenea, Doctor Doom va fi disponibil ca skin deblocat la mijlocul sezonului, alături de Magneto.

Trailerul dezvăluirii a prezentat și noile puteri Marvel care vor fi disponibile în joc, cum ar fi ghearele lui Shuri, armura și armele lui War Machine, exploziile energetice și zborul lui Iron Man, Scutul Căpitanului America și mănușile lui Doctor Doom.

Pe lângă noutățile Marvel, evenimentul D23 a inclus și alte surprize pentru jucători. Disney a anunțat noi skinuri bazate pe răufăcătorii animați clasici, inclusiv Cruella DeVille, Captain Hook și Maleficent, care vor fi lansate în această toamnă, probabil ca parte a evenimentului anual Fortnitemares din octombrie. De asemenea, Fortnite va primi pentru prima dată skinuri inspirate de personajele din The Incredibles, ca parte a unei colaborări cu Pixar.

În plus, Fortnite va adăuga skinuri noi inspirate din universul Star Wars, inclusiv IG-11 și Moff Gideon, care vor fi disponibile în magazinul de articole începând cu 12 august. Fanii care au ratat ocazia de a obține bling-ul din spate Grogu în trecut, vor avea acum șansa să-l achiziționeze.

Sezonul „Absolute Doom” promite să fie unul dintre cele mai interesante de până acum, aducând împreună eroi și răufăcători din universurile Marvel, Disney și Star Wars, pentru a oferi jucătorilor o experiență de joc captivantă și diversificată.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *