Știri

The First Berserker: Khazan se lansează în 2025 și dezvăluie un nou gameplay

The First Berserker: Khazan, RPG-ul de acțiune hack-and-slash dezvoltat de Nexon, bazat pe franciza Dungeon and Fighter, va fi lansat în 2025 pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Dezvoltatorul a oferit o privire detaliată asupra jocului prin dezvăluirea primelor 15 minute de gameplay. Acestea sunt disponibile pentru vizionare mai jos.

Gameplay-ul începe cu Khazan, protagonistul jocului, aflat într-un peisaj înzăpezit, însângerat și în pragul morții. O forță misterioasă îl vindecă și îl înarmează pentru a face față unui val de inamici. Combat-ul combină elemente din jocurile de tip Souls-lite, permițându-i lui Khazan să blocheze, să devieze și să evite atacurile, utilizând locații similare focurilor de tabără pentru a se odihni. De asemenea, el poate lansa atacuri grele pentru a sparge garda adversarilor.

Pe parcursul jocului, Khazan înfruntă o serie de inamici redutabili, de la soldați blindati la urși uriași, culminând cu o confruntare intensă împotriva unui monstru demonic asemănător yeti-ului. Pe măsură ce Khazan provoacă daune acestuia, monstrul acumulează răni vizibile și piese din corpul său se desprind. Gameplay-ul se încheie dramatic, cu Khazan fiind găsit în zăpadă de indivizi necunoscuți, lăsând jucătorii în suspans.

Rămâneți la curent pentru mai multe detalii despre The First Berserker: Khazan și urmăriți în curând alte bătălii epice cu șefi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *