Recenzii

Recenzie Earl vs. the Mutants

Este un joc creat de Falling State Inc. și s-a lansat pe 18 iulie 2024.

Este un mini game interactiv unde omori zombie la greu și îți dă acea satisfacție de a face multi kill-uri continuu. Jocul are mai multe hărți pe care le poți juca și de deblochezi terminând harta de dinainte.

Obiectivul jocului este să supraviețuiești timpului oferit la început pentru a finaliza harta și a bate boss-ul de la finalul fiecărei hărți. Desigur fiind un mini game nu e foarte ușor să supraviețuiești 10 minute când zombie vin din toate părțile.

Conduci o mașinuță ce are pe plafon o turetă care printr-o singură apăsare de buton poți trece pe auto aim sau să tragi manual peste tot. Cu mașinuța poți să calci zombie fără să iei damage, dar zombie din laterala mașinii o vor lovi și vei pierde viață la mașină.

Cu fiecare zombie ucis dropează EXP, viață pentru restaurarea mașinii și bănuți pe care îi strângi și poți îmbunătății durabilitatea, damage-ul, viteza mașinii și a turetei. De fiecare dată când începi o hartă începi cu level 0 și pe parcurs la fiecare level UP o să ai alegerea să alegi un buff permanent pe timpul hărții. Cu fiecare level UP o să poți adăuga cate un buff la algere din trei variante ce apar pe ecran, dacă nu îți plac buff-urile de pe ecran ai buton de reroll să îți dea alte opțiuni, evident costă bănuți pe care i-ai strâns ucigând zombie.

Dacă mori înainte să termini harta, jocul va da game over și te vei întoarce înapoi în meniu, la shop sau ai alegerea să dai reîncercare. Nu este ușor să supraviețuiești 10 minute sau câte minute îți oferă harta fără upgrade-uri la mașină.

Aproape la fiecare minut trecut pe hartă, vei vedea că apare undeva pe zona pe care o conduci o cutie ce va expira dacă nu ajungi la ea la timp, acea cutie are arme speciale permanente pe perioada petrecută pe hartă ce îți oferă buff-uri uriașe pentru ați menține mașina în siguranță. Buff-urile de arme se stackează deci fără frică poți alege orice la fiecare cutie luată, nu îți va înlocui arma doar dacă este vorba de tureta de pe plafon.

Ai și nitro pe mașină pentru o perioadă scurtă de folosire, dar se regenerează repede, te ajută sa scapi dacă ești înconjurat de zombie și riști să mori.

Jocul nu are cerințe foarte mari poate fi rulat pe orice pc existent. Are full support pentru controller Xbox și PS, dar e mai interactiv de pe tastatură, te face să te bucuri de vremurile vechi când le petreceai pe site-urile Y8 și miniclip.

Mr. T

author
Steam - https://steamcommunity.com/id/no_break_keep_playing/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *