Lansări

Deadlink, un FPS cyberpunk roguelite debutează pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S

Deadlink, un FPS cyberpunk rapid cu elemente roguelite, a fost lansat pe PlayStation 5 pe 30 iulie și pe Xbox Series X|S pe 31 iulie. Jocul oferă grafică impresionantă la 60 fps și rezoluție nativă 4K, iar versiunea pentru PlayStation 5 vine cu suport complet pentru controlerul DualSense™️.

Jucătorii se vor bucura de o experiență adaptată pentru consolă, unde nu doar țintirea, ci și acumularea de XP și fonduri pentru deblocarea de noi implanturi și îmbunătățirea personajului sunt esențiale. Deadlink introduce și modul de joc Chronodeck, unde jucătorii pot concura pentru cel mai bun timp pe 12 hărți noi, câștigând șansa de a obține controlere DualSense Edge™ și Xbox Elite Series 2.

În Deadlink, ești un agent de elită care pilotează un obuz de luptă autonom pentru a înfrunta cele mai puternice corporații. Cu peste 20 de tipuri de arme și 100 de implanturi, fiecare cursă este unică și plină de provocări. Pregătește-te să lupți constant și să-ți îmbunătățești abilitățile pentru a deveni din ce în ce mai puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *