Știri

Concord prezintă abilitățile pentru Teo, It-Z și Jabali

Beta recentă a Firewalk Studios pentru Concord nu a stârnit interesul dorit pentru viitorul shooter cu eroi. Cu toate acestea, hype-ul de marketing începe să prindă viteză. În urma unui videoclip animat recent cu Teo, It-Z și Jabali, sunt disponibile trei noi trailere care le evidențiază abilitățile. Verifică-le mai jos.

Teo este luptătorul tău obișnuit cu o pușcă de asalt complet automată. Abilitățile sale includ o grenadă de fum, prin care poate detecta inamicii, și grenade în grup pentru a provoca daune extinse.

It-Z aduce imprevizibilitate pe câmpul de luptă, având abilitatea de a se teleporta pe globuri și de a perturba inamicii. Aceasta îi permite să-și supraîncarce SMG-ul și să creeze momeli pentru a deruta adversarii.

Jabali este un suport hibrid, capabil să vindece aliați și să desfășoare Hunter Orbs pentru a provoca daune inamicilor. Aceste daune îi reîmprospătează Life Pulses, făcându-l un personaj esențial în menținerea echipei în viață.

Va trebui să așteptăm și să vedem dacă alți Freegunners sunt introduși în mod similar – cu aventuri animate urmate de trailere ale personajelor. Concord va fi disponibil pe 23 august pentru PS5 și PC, lansând cu șase moduri, 12 hărți și 16 personaje jucabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *