Știri

Arena Breakout: Infinite, shooter-ul de tip Tarkov, anunță acces anticipat care va veni „în curând”

Dacă sunteți un mare fan al genului shooter de extracție în prima persoană, veți fi încântați să aflați că Arena Breakout: Infinite a dezvăluit în sfârșit planuri pentru o lansare cu acces anticipat.

Cu mai multe titluri noi care provoacă Escape from Tarkov ca adevăratul monarh al jocurilor FPS de extracție, Arena Breakout: Infinite va intra în competiție cu mult teren de câștigat. Cu perioada de scurtă durată pe care aparent a avut-o Grey Zone Warfare, acest nou titlu va trebui să aducă mai mult decât aceeași mecanică pe care Tarkov a introdus-o în scenă în 2017.

Jucătorii se pot preînregistra pentru Arena Breakout: Infinite Acces Anticipat pe site-ul oficial al jocului și îl pot adăuga pe listele lor de dorințe pe Steam. Însă, data exactă de acces anticipat nu a fost încă dezvăluită, spre supărarea bazei de jucători.

Potrivit dezvoltatorilor, vor fi disponibile trei hărți diferite pentru a fi jucate în perioada de acces anticipat, inclusiv o nouă hartă numită Armory, care se desfășoară complet în interior, similar hărții Tarkov’s Labs. De asemenea, mai multe alte hărți sunt în dezvoltare activă, ceea ce ar putea indica faptul că lansarea oficială ar putea fi încă la o distanță.

Chiar și așa, acest joc seamănă foarte mult cu Tarkov, unde jucătorii trebuie să se încarce într-un joc, să exploreze împrejurimile, să doboare atât jucători inamici, cât și AI, și să prade cât de mult pot înainte de a extrage. Interfața de utilizare este, de asemenea, foarte asemănătoare cu Tarkov, cu echipamente complete, rucsacuri, diverse armuri și arme personalizabile, împreună cu bare pentru energie, sete și sănătate.

Pentru a reuși, Arena Breakout: Infinite va trebui să aducă ceva interesant care să-i ajute să iasă în evidență față de restul jocurilor care au încercat să se ridice pe piața în creștere a jocurilor video FPS cu extracție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *