Știri

Construiește-ți propria colecție de mașini excepționale în Test Drive Unlimited Solar Crown

Test Drive Unlimited Solar Crown dezvăluie The Collector, o remorcă nou-nouță pentru pasionații de mașini fine, care visează să-și construiască propria colecție. Cel mai recent trailer din seria care prezintă diferitele experiențe de condus (The Cruiser, The Racer & The Explorer) pune accent pe modele de la prestigioasa marcă italiană Ferrari, toate disponibile în joc. Aceasta ilustrează pasiunea jucătorilor pentru vehicule excepționale.

Colectarea de mașini – Mult mai mult decât o pasiune
Aceste mașini sunt apreciate de colecționari nu doar pentru plăcerea de a le conduce, ci și pentru bucuria de a le admira. În TDUSC, fiecare jucător are propriul garaj fizic pentru a-și stoca diversele achiziții obținute din aventurile pe insula Hong Kong.

Ferrari: Calitate, Viteză și Eleganță
De la crearea sa în 1947, celebra marcă italiană Ferrari și-a făcut un loc de cinste în sectorul auto de lux și de înaltă performanță, devenind un simbol al performanței, prestigiului și eleganței. TDUSC prezintă zece modele Ferrari excepționale, printre care:

250 GTO (1962): un amestec perfect de performanță și design.
308 GTS (1977): un cabriolet care ocupă un loc special în inimile fanilor mărcii.
F40 (1987): cel mai emblematic supermașină Ferrari, sărbătorind cea de-a 40-a aniversare a mărcii.
Enzo Ferrari (2002): o expresie autentică a cunoștințelor și tehnologiilor de ultimă oră din Formula 1 de la începutul anilor 2000.
812 Superfast (2017): una dintre cele mai înalte expresii ale conceptului tradițional Ferrari – berlinetta V12 cu motor față cu aspirație naturală.

Pentru a achiziționa unul dintre aceste vehicule, jucătorii pot vizita un dealer de mașini dedicat mărcii și le pot testa, datorită funcției Test Drive, înainte de a finaliza achiziția.

O ediție Physical Collector pentru Test Drive Unlimited Solar Crown
Ediția Test Drive Unlimited Solar Crown Physical Collector a fost lansată la precomandă începând de astăzi, exclusiv pe site-ul oficial NACON Gaming. Cu doar 2000 de exemplare disponibile în întreaga lume pentru toate versiunile diferite (PS5 / Xbox / PC), această ediție unică cuprinde 10 obiecte de colecție care îi vor încânta pe adepții francizei. Ediția Test Drive Unlimited Solar Crown Collector poate fi a ta pentru 199,99 EUR sau 249,99 EUR cu ediția Deluxe a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *