Știri

NetEase va dezvălui două titluri neanunțate la Gamescom, Marvel Rivals și Once Human vor fi, de asemenea, prezente, inclusiv FragPunk, Shadows of the Damned: Hella Remastered și multe altele

Având în vedere că iulie a trecut de jumătatea ei și Gamescom de la sfârșitul lunii august arătând din ce în ce mai aproape cu fiecare zi, detaliile despre eveniment continuă să se filtreze, NetEase Games confirmând acum că și ei vor fi prezenți, pe lângă detaliile despre gama de jocuri pe care le vor aduce (prin Gematsu ).

Destul de interesant, compania a dezvăluit că va dezvălui două jocuri la Gamescom care nu au fost încă anunțate. În plus, NetEase Games va aduce în serial titluri anunțate anterior, inclusiv FragPunk, Shadows of the Damned: Hella Remastered și Marvel Rivals, precum și jocul de supraviețuire recent lansat Once Human.

NetEase spune că informații despre cele două titluri menționate mai sus vor fi dezvăluite la Gamescom Opening Night Live pe 20 august și că toate jocurile pe care le aduce la spectacol vor fi jucate la standul său.

Mai multe companii și-au confirmat prezența la Gamescom, inclusiv Microsoft, Ubisoft și THQ Nordic, deși altele precum Sony și Nintendo au confirmat că nu vor participa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *