Trailere

EA Sports College Football 25 dezvăluie detaliile modului Dynasty

Fanii fotbalului universitar se pot bucura, deoarece lansarea mult așteptată a EA Sports College Football 25 este chiar după colț. Pentru a crește și mai mult entuziasmul, EA a lansat recent un nou trailer detaliat care se concentrează pe modul Dynasty și pe numeroasele caracteristici pe care le va oferi.

Unul dintre cele mai mari puncte forte ale lui EA Sports College Football 25 este noul College Football Playoff cu 12 echipe, care va fi introdus pentru prima dată în sezonul real din 2024. Jucătorii vor putea experimenta acest format palpitant chiar și în joc, oferindu-le o provocare suplimentară în timp ce luptă pentru titlul național.

Modul Dynasty pune un accent deosebit pe recrutare, iar EA Sports College Football 25 aduce o revizuire semnificativă a sistemelor implicate. Acum, atragerea celor mai buni jucători în programul tău va depinde de o serie de factori, inclusiv de burse, de cele 14 note diferite de teren și de eforturile tale de cercetare. Jucătorii de top pot avea, de asemenea, cerințe specifice numite “dealbreaker”, care pot pune în pericol o ofertă de bursă dacă nu sunt îndeplinite.

Pe lângă recrutare, trailerul prezintă și numeroasele opțiuni de personalizare disponibile în modul Dynasty. Jucătorii își pot crea propriul antrenor, alegând să înceapă de jos sau să preia imediat conducerea unui program de top. De asemenea, pot selecta o poveste de fundal care să definească stilul lor de antrenament și pot dobândi noi abilități pe parcursul carierei lor virtuale.

Mai mult, EA Sports College Football 25 permite jucătorilor să personalizeze conferințe întregi, ajustând elemente precum dimensiunea conferinței, calitatea membrilor și multe altele.

EA Sports College Football 25 este programat pentru lansare pe 19 iulie pentru PlayStation 5 și Xbox Series X/S. Cu o mulțime de caracteristici noi și îmbunătățite, modul Dynasty promite să ofere o experiență captivantă pentru fanii fotbalului universitar.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *